Slider image 1 Slider image 2 Slider image 3 Slider image 4

Welkom op de website van Alpine Second Homes

Second Home Beurs Second Home Expo


Hèt adres voor de aankoop van een tweede huis of appartement in de Alpen

Bent u op zoek naar een comfortabele chalet of appartement in een mooi Residence ? Of op zoek naar diverse kleinschalige projecten en individuele bestaande chalets in geheel Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italie,op de beste (wintersport en bergen /meren) locaties ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod is hoofdzakelijk nieuwbouw en bestaat veelal uit kleinschalige kwalitatief hoogwaardige chalet projecten of appartementen, die gezien de vaak bijzondere en gunstige ligging of bestemming zeer goed geschikt zijn voor eigen gebruik èn /of verhuur voor ook nog een prettig rendement. Tevens bieden wij een aanbod van ,,resale'' woningen. 

Over Ons

Alpine Second Homes beschikt in de persoon van Henk Oosterom over kennis en jarenlange ervaring (meer dan 40 jaar) in de Internationale toeristenbranche en recreatieve onroerendsector; zo was hij manager 'Alpenlanden & Wintersport' bij touroperators als Hotelplan, Chalets.nl en Landal Greenparks.

Lees meer

Uw tweede huis

Waar gaat het nu echt om bij een tweede huis?
Alpine Second Homes stelt dat de aankoop van een tweede huis in hoofdzaak een emotionele aanschaf is, De aankoop van een Tweede Thuis; Maar al te vaak wordt men in de media aangespoord door matriële aspecten van recreatief onroerend goed.

Lees meer

Aanbod dienstverlening

De rol van Alpine Second Homes is ,,de schakel’’ te zijn tussen vraag en aanbod, met als nadruk de begleiding van (potentiële) kopers wiens streven het is een optimal vakantiehuis of appartement in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk te verwerven, dit alles zonder zorgen.

Lees meer

Snel zoeken

Seperator

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?