Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar in de Alpen

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw 2e huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Voor de beste financiering in de Alpen ook in Oostenrijk

 Wij hebben de contacten 

Voor de beste financiering in de Alpen ook in Zwitserland

 Wij hebben de contacten 

Seperator

Mogen wij helpen met het vinden van de juiste hypotheek?

Heeft u een nieuw (of gebruikt) chalet of appartement in de Alpen op het oog ? Dan is het erg handig om ons als aankoopmakelaar in te schakelen en te weten hoe ver uw financiële polsstok reikt. Wij geven u graag een deskundig advies dat past bij uw persoonlijke situatie. Die van nu en in de toekomst!

Als u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn, kunt u slagvaardig een verantwoord bod uitbrengen. Ons advies is dan ook: laat u tijdig vooraf informeren over de hypotheek die bij u past. Alleen letten op een lage rente is niet voldoende. Ook de hypotheekvorm, het rentetype, en de fiscus spelen een belangrijke rol. Het gaat er uiteindelijk om dat u een hypotheek afsluit die past bij uw specifieke situatie én waarbij u zich prettig voelt!

Loopt de rentevaste periode van uw hypotheek af of past uw huidige hypotheek niet meer bij uw persoonlijke situatie? Als onafhankelijke hypotheekadviseur gaan we graag voor u op zoek (via locale partners/banken) naar de hypotheek die het beste bij u past.

In een persoonlijk gesprek bij  bij u thuis bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Klik hier om met ons in contact te komen. 

 

 

 

 

 

We horen graag van u!

Klik hier om uw gegevens achter te laten, of bel met 06 15 344 110.

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?