Kopen in de Alpen

Wij helpen u graag met het kopen van een 2e woning.

Als aankoopbemiddelaar begeleiden en adviseren wij u bij het kopen van een chalet of appartement in de Alpen van Oostenrijk tot Frankrijk en alles wat daar tussen ligt,  ook de huizen die bij een andere makelaar eventueel te koop staan. Daarbij zijn er twee mogelijke situaties:

1. U heeft uw droomhuis/chalet of appartement bij een andere makelaar te koop zien staan

Het bezwaar is vaak dat u zelf niet voldoende kennis heeft en emotioneel betrokken bent bij de aankoop van het huis. Daarom is het verstandig u door ons als aankoopmakelaar te laten bijstaan. Wij weten of de vraagprijs reëel is, de woning technisch in orde is en wat de mogelijkheden van het bestemmingsplan zijn. Namens u voeren wij de onderhandelingen om de beste prijs en verdere voorwaarden voor u te realiseren. Kortom, wij begeleiden u vanaf het bezichtigen tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis en ervaring bent u ongetwijfeld beter af dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert!

2. U heeft uw droomhuis/chalet of appartement nog niet gevonden

In dit geval kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Vooraf stellen we in een oriënterend gesprek vast wat uw exacte wensen zijn, zodat we doelgericht aan de slag kunnen.
Wij houden u persoonlijk of via e-mail op de hoogte van het relevante aanbod in uw zoekgebied. 

Zo kunnen we samen snel actie ondernemen. Uiteraard volgen we ook het aanbod van andere aanbieders.

Wij zijn al meer dan 5 jaar actief in de Alpen en omstreken. Onze makelaars kennen alle belangrijke ins en outs van deze regio: de plus- en minpunten van de ligging en skigebieden, en de marktconforme prijzen. Met deze kennis zijn wij in staat u een goed advies voor de aankoop van uw woning te geven.

Vraag naar ons aantrekkelijke aankooptarief, al dan niet in combinatie met de verkoop van uw huidige woning. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uit hoe het allemaal in zijn werk gaat.

U kunt uw eigen zoekprofiel aanmaken en woningen opslaan als favoriet!

We horen graag van u !

Vul ons contactformulier in, of bel met 06 15 344 110.