Alpine Second Homes beschikt in de persoon van Henk Oosterom over kennis en jarenlange ervaring (meer dan 35 jaar) in de internationale toeristenbranche en recreatieve onroerendgoedsector; zo was hij manager '''Alpenlanden & Wintersport''' bij touroperators als Hotelplan en Chalets.nl en recent nog als manager productontwikkeling buitenlandse Parken bij Landal Greenparks.

Deze unieke combinatie resulteert in een helder inzicht en een adequate advisering aan kopers en verkopers van toeristisch/receatief onroerend goed.

Ondanks de nauwe samenwerking met enkele zeer gewaardeerde bouwbedrijven en project ontwikkelaars heeft Alpine Second Homes haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid weten te behouden. Zuivere belangenbehartiging wordt gewaarborgd.

Aanbod dienstverlening

De rol van Alpine Second Homes is ,,de schakel’’ te zijn tussen vraag en aanbod, met als nadruk de begeleiding van (potentiële) klanten Wij adviseren kopers wiens streven het is een optimaal vakantiehuis of appartement in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk te verwerven met het accent op,, ski '' en wintersport en in de zomer op bergen en meren, dit alles zonder zorgen.

Dat u tweede huis in hoodzaak een emotionele aanschaf is, weten we inmiddels. Zonder dit uit het oog te verliezen ziet Alpine Second Homes een dergelijke aanschaf als een zeer serieuze aangelegenheid.

Dit mag u van ons verwachten :

Een op maat gemaakte dienstverlening 24/7.

Uitgebreide informatieverstrekking middels brochures en persoonlijke gesprekken eventueel bij u thuis.