Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar in de Alpen

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw 2e huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

De Oostenrijkse Alpen makelaar

Van Bregenz tot Wenen  

De Zwitserse Alpen makelaar

 Van Geneve tot Liechtenstein 

Seperator

Wij weten wat er leeft

Over ons

Alpine Second Homes beschikt in de persoon van Henk Oosterom over kennis en jarenlange ervaring (meer dan 35 jaar) in de internationale toeristenbranche en recreatieve onroerendgoedsector; zo was hij manager 'Alpenlanden & Wintersport' bij touroperators als Hotelplan ( jarenlang de Wintersportspecialist nr. 1) en Chalets.nl en recent nog als manager productontwikkeling buitenlandse Parken bij Landal Greenparks.

Deze unieke combinatie resulteert in een helder inzicht en een adequate advisering aan kopers en verkopers van toeristisch / receatief onroerend goed.

Ondanks de nauwe samenwerking met enkele zeer gewaardeerde bouwbedrijven en project ontwikkelaars heeft Alpine Second Homes haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid weten te behouden. Zuivere belangenbehartiging wordt gewaarborgd .

Aanbod dienstverlening

De rol van Alpine Second Homes is ,,de schakel’’ te zijn tussen vraag en aanbod, met als nadruk de begeleiding van (potentiële) klanten. Wij adviseren kopers wiens streven het is een optimaal vakantiehuis of appartement in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk te verwerven, dit alles zonder zorgen.

Dat u tweede huis in hoofdzaak een emotionele aanschaf is, weten we inmiddels. Zonder dit uit het oog te verliezen ziet Alpine Second Homes een dergelijke aanschaf als een zeer serieuze aangelegenheid.

Dit mag u van ons verwachten :

Een op maat gemaakte dienstverlening 24/7.

Uitgebreide informatieverstrekking middels brochures en persoonlijke gesprekken eventueel bij cliënten thuis 


De Franse Alpen makelaar

 Van Isola 2000 tot Chatel 

 

 

We horen graag van u !

Klik hier om uw gegevens achter te laten, of bel met 06 15 344 110.

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?