Second Home Utrecht

Bezoek ons gratis op de Second Home Beurs!

Wij zijn als exposant aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en je in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de Second Home Beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak en een uitgebreid seminarprogramma waar juridische, fiscale en financiële zaken aan bod komen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs, de eerste stap naar een tweede huis?

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets

Via onderstaande link registreer je eenvoudig 2 gratis vrijkaarten om ons te bezoeken op de Second Home Beurs. Tot ziens op de beurs en we kijken er naar uit je welkom te heten op onze stand!

Bestel je gratis tickets