Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar in de Alpen ook voor ski objecten

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw 2e huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Ski objecten kopen in Oostenrijk en Zwitserland

 Wij hebben de beste knowhow

Ski objecten kopen in Frankrijk en Italie

 Wij hebben de beste knowhow

Seperator

HUIS IN ZWITSERLAND KOPEN, HET IS ANDERS DAN JE DENKT

25-05-2018

HUIS IN ZWITSERLAND KOPEN, HET IS ANDERS DAN JE DENKT

Nog steeds draait het vaak om geld in positieve zin, dat multinationals, privé personen en internationale organisaties kiezen voor Zwitserland, dit wordt versterkt door de directe democratie, neutraliteit en zelfstandigheid. Tevens is de vastgoedmarkt stabiel en zijn er nauwelijks excessen zoals in andere landen, alles is gebaseerd op reëel waardes. Kortom Zwitserland ligt welleswaar in Europa maar is toch in vele opzichten net even anders.

Alles heeft zijn waarden
Sinds 15 Januari 2015 is de Zwitserse nationale bank (SNB) gestopt met het “ondersteunen” van de Zwitserse Frank (Chf). Tijdens het uitbreken van de financiële crisis steeg de Chf steeds meer in waarde, respectievelijk werd de Euro steeds minder waard door de enorme staatsschulden en het monetaire beleid van de EZB.

De SNB heeft omwille van bijv. de export en het toerisme de Frank 3 jaar lang op een koers van 1 Euro – 1.20 Chf, middels steunaankopen, weten te houden. Nadat duidelijk werd dat de EZB massief verder zou gaan met de drukpersen werd de druk op de Chf te groot en is het ondersteunen begin 2015 beëindigd. De Chf werd vrijwel direct 1 Euro waard.

Nu in 2018 staat de koers op natuurlijke manier weer bij 1.18. Het is aannemelijk dat deze ontwikkeling zich langzaam maar gestaag zal voortzetten. Wat niet zal veranderen is dat de Chf een veilige haven is en zal blijven, een geruststelling, zeker in de helaas nog altijd geopolitieke onrustige tijden.


Ski objecten kopen in Frankrijk

 Wij hebbn de beste knowhow

 

 

We horen graag van u !

Klik hier om uw gegevens achter te laten, of bel met 06 15 344 110.

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?