Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar in de Alpen

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw 2e huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Op zoek naar Bergen en Meren objecten in Oostenrijk en CH

 Wij weten ze te vinden 

Op zoek naar Bergen en Meren objecten in Frankrijk en Italie

 Wij weten ze te vinden 

Seperator

Uw taxatie uitstekend geregeld.


(NWWI) Taxatie nodig? Wij zijn gespecialiseerd !

Bel ons voor het maken van een afspraak ! 06 15 344 110

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden.Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk chalet of appartement . Voor meer informatie kunt u met ons bellen.

Wilt u direct een taxatierapport aanvragen klik dan hier!

 


 

 

We horen graag van u!

Klik hier om uw gegevens achter te laten, of bel met 06 15 344 110.

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?