Beschrijving

Unterbach/Buergen - in het zonnige Oberwallis 

Nu de unieke kans om een betaalbare studio te kopen in dit leuke en knusse plaatsje in het zonnig Oberwallis ideaal gelegen om alle kanten in de omgeving te verkennen. 

De studio ( 35m2) is gelegen op de parterre in het appartementen Residence Schwarzhorn in het gezellig Unterbach.

Het Residence ligt op een mooi plek met een fantastisch uitzicht over het dal van het Oberwallis. 300m vh centrum en de lift. 

De studio is zeer compleet en volledig ingericht met kitchenette, eethoek en woongedeelte een tweepersoons uitklapbaar kastbed. badkamer met wastafel en ligbad met douche en toilet. terras/balkon van ca. 6m2 de getoonde foto's zijn van een vergelijkbare studio. 

Gemeente Unterbach; 

Het dorp ligt in de Walliser-Alpen op een mooi zonnig plateau op 1239 m boven het Rhone dal. Vanwege de gunstige ligging is het een uitstekend uitgangspunt voor zeer veel uitstapje in de omgeving en zelfs in Italie bent u zo. Het dorp is het hele jaar goed te bereiken via Visp en Buerchen of over Tutschman- Eischol of per gondelbahn vanuit Raron. Het is in de zomer een zeer goed wandelgebied met vele gemarkeerde wandelpaden in een authenthieke ongeving. Het is ook het ideaal uitgangspunt om naar Saasfee, Zermatt of zelf Crans-Montana te gaan. (alle binnen een uurtje te bereiken). 

Leer Unterbach kennen als een van de meest veelzijdig bestemmingen in het Wallis 
U zult er geen spijt van hebben.

Prijs € 69.500,- kk (sfr 79000,- kk)

Investeer nu in veilig Zwitserland en laat ,,Mario Draghi'' uw geld niet verbranden !

Persoonlijke Nederlandse begeleiding en bezichtiging, bezoek bij u thuis voor uitleg.

Voor informatie en inlichtingen bel Alpine Second Homes / Uw Alpen Coach nr.1 ,,Met ons maakt u de ,,Beste Keuze'' : 0031 6 15 344 110 of mail : info@alpinesecondhomes.com

Kenmerken