Omschrijving

Schladming, luxe appartementen in centrum en bij Planaibahn

In het gezellige en sfeervolle centrum van het beroemde dorp Schladming worden deze luxe appartementen gerealiseerd. De locatie op slechts 300 meter van de Planaibahn is uitstekend te noemen. Schladming is een ontzettend gezellig dorp met veel restaurants en bars. Alle seizoenen zijn hier gezellig druk.

De appartementen worden in een hoge standaard opgeleverd. In totaal worden 14 woningen gerealiseerd. De ruime woonkamers zijn voorzien van veel glas, waardoor het hier heerlijk licht is. Iedere woning heeft een ruim terras of balkon. De auto heeft u de gehele vakantie niet nodig en kunt u veilig in de parkeergarage laten staan. NOG SLECHTS ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR.

Bij vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen 

Plaats:	Schladming
Oppervlakte:	86 - 94 m2
Aantal slaapkamers:	1 - 3
Badkamers:	2
Verwachte oplevering: 2018
Prijs:	€ 369.000,00 - € 409.000,00 kk.(ex. 20% btw)

Bij koop als investering / voor toeristische verhuur betaalt u als koper in Oostenrijk de netto koopsom. Vraag ons naar de details.
Kaveloppervlakte: N.v.t.
Woonoppervlakte: 86 - 94 m2
Aantal slaapkamers: 1 - 3
Aantal badkamers: 2 
Aantal parkeerplaatsen: 2 
Balkon/Terras/Tuin: Ja
Zonligging: Noord, Oost, Zuid, West 
Personenlift: Ja 
Type verwarming: Stadsverwarming 
Privé kelderberging: Ja 
Gebruiksmogelijkheid: Toeristische verhuur

Schladming (745m) is gelegen in de Steiermark en geniet onder Nederlanders en Belgen onterecht nog minder bekendheid dan andere populaire wintersportbestemmingen in de SKI Amadé. De vakantieregio Schladming-Dachstein is actief en heeft ontzettend veel te bieden. 

Bovendien is het wintersportseizoen hier lang. De skigebieden van de Vier Berge Skischaukel maken er elk jaar weer een wedstrijd van wie als eerste kan openen. Daardoor is het skigebied vaak al vanaf 1 november geopend en als het weer het toe laat soms zelfs al eind oktober!

Inlichtingen:
Alpine Second Homes/ Uw Alpencoach nr 1 , 
Mail: info@alpinesecondhomes.com 
Tel: 0031 6 15 344 110

Kenmerken