Beschrijving

Dachsteinresort – Hotel & familieresort / skigebied Dachstein West / Salzkammergut

Tussen Hallstatt in Opper-Oostenrijk en het skigebied Dachstein-West, in de gemeente Russbach, ligt het 4* aparthotel “Dachsteinresort” met 22 luxe apart- familiekamers. Het resort biedt niet alleen nieuw ontworpen appartementen, maar ook een wellnessruimte met sauna een ontspanningsruimte, evenals een binnenzwembad  dat uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen. Er is ook een inpandig alpine restaurant "Dachstein INN", dat elk culinair hart sneller laat kloppen en ruimte biedt aan 106 personen.

Winter:Het resort ligt op loopafstand – 250 m – van het dalstation van de Hornbahngondelbaan (welke u direct het super Dachstein-west skigebied in voert met 160 km aan sneeuwzekere pisten en verbonden met Annaberg en Gosau ) ,waar gasten gratis gebruik kunnen maken van een verwarmd skidepot. Zo staat niets het skiplezier in de regio Dachstein-West in de weg. Andere skigebieden zoals Hallstaett en Abtenau zijn snel te bereiken met de auto of skibus (die recht voor het hotel vertrekt).

Zomer: In de zomer bieden talrijke wandelpaden en mountainbiketochten voldoende ruimte voor sportieve activiteiten. Het hotel beschikt over afsluitbare fietsenstallingen met videobewaking. De buitenruimte, evenals het natuurlijke zwemmeer direct naast het hotel en het gratis te gebruiken waterpark Rußbach zorgen voor het beste vakantiegevoel.
Al met al belooft het Hotel Dachsteinresort zowel in de zomer als in de winter een uitgebreide, ontspannen vakantie-ervaring.
De 22 appartementen (waarvan nu 7 verkocht) worden door de exploitant voor u verhuurd. 

objectbeschrijving
Goed uitgerust complex - appartement voor toeristische verhuur en privégebruik. Voordeel hier: na de aankoop zijn boekingen en inkomsten uit de verhuur direct voor u beschikbaar, aangezien het hele systeem al in bedrijf is. De Skilift is op loopafstand

Keuze uit de volgende appartementen;  
3 kamers
3 kamer Appartement 63,22 m².
2 slaapkamers
2 badkamers met toilet
woonkamer/keuken
Top uitrusting, balkon
Prijs €336.274,40 kk.

4kamers 
4 kamer Appartement 82,66 m².
3 slaapkamers
3 badkamers met toilet
Ruime woonkamer/keuken
Prijs €414.251,58 kk.  

5 kamer Penthouse duplex Appartement 101m² .
4 slaapkamers
4 badkamers met toilet
woonkamer/keuken
Top uitrusting, balkon
Prijs € 520.150,- kk.

6 kamer Penthouse duplex Appartement 114m² .
5 slaapkamers
3 badkamers met toilet
woonkamer/keuken
Top uitrusting, balkon
Prijs €595.855,- kk.


Ook nog meerdere andere appartementen te koop !

Gebruik van het eigen binnenzwembad, sauna voor eigenaren en gasten
In-house ,,top`` ingericht modern restaurant met wintertuin

Extras:
kelder compartiment
Auto – gratis parkeerplaats

Alle binnen foto`s in Expose zijn voorbeeldfoto`s van verschillende appartementen in het Haus Dachstein Resort.

Plaats
Het Apart Hotel Dachstein Resort ligt in het centrum van Rußbach, in de directe omgeving van de Hornbachbahn - Dachstein WEST, die te voet bereikbaar is

Het skigebied Dachstein West biedt sneeuwzeker oneindig veel  skiplezier. De combinatie van familievriendelijke pistes en het unieke hoogalpine Dachstein-panorama maakt het skigebied tot het ideale skigebied. Winterpret op 160 kilometer piste.
Rußbach is ook het ideale startpunt voor vele activiteiten. De centrale nabijheid van Salzburg en als hotspot in het ,,meren’’ Salzkammergut, is de regio Dachstein West gemakkelijk bereikbaar en ook een ideaal startpunt voor excursies naar Dachstein of Hallstatt (23 min)

Diversen
Bouwjaar: 2018
Energiewaarde: 14,3 kWh/(m²*a)
Stook/energiebronnen: pelletverwarming
Verwarming: Centrale verwarming
Energie-efficiëntieklasse: A+

Kenmerken