Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar in de Alpen ook voor ski objecten

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw 2e huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Ski objecten kopen in Oostenrijk en Zwitserland

 Wij hebben de beste knowhow

Ski objecten kopen in Frankrijk en Italie

 Wij hebben de beste knowhow

Seperator

Tirol kijkt terug op beste Winterseizoen uit de historie

23-04-2013

Tirol kijkt terug op beste winterseizoen uit de historie

Tirol realiseert beste winterseizoen in de historie

De regio Tirol heeft deze winter het beste seizoen ooit gedraaid. De populaire wintersportbestemming registreerde tussen november 2012 en maart 2013 circa 24,6 miljoen overnachtingen. Dit is een groei van 5,4% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. In het aantal aankomsten is een stijging van 4% te zien. De ruim 5 miljoen aankomsten betekenen een toename van 4% vergeleken met vorig jaar. De Nederlandse markt vertoonde een lichte daling, terwijl België een kleine groei noteert. Tirol heeft de maand maart afgesloten met een markante plus.

De regio noteerde circa 6 miljoen overnachtingen (+17,7%) en 1,2 miljoen aankomsten (+14%). Wel moet bij deze cijfers in gedachte worden gehouden dat Pasen in maart viel. Vorig jaar was dit april. De verwachting is dan ook dat het aantal overnachtingen en aankomsten in april beduidend lager zal zijn dan vorig jaar. Met deze goede maand maart heeft Tirol het winterrecord verbroken in zowel het aantal overnachtingen als aankomsten. In de periode november – maart wordt ruim 90% van alle wintersportvakanties gerealiseerd. Het gemiddelde verblijf bedraagt net als vorig jaar 4,9 dagen. Tien jaar geleden was dit nog 5,4 dagen. De Nederlandse markt sluit af met een lichte daling van -3,5% in overnachtingen en -2,8% in het aantal overnachtingen. België realiseerde een groei van 1,5% in het aantal overnachtingen en 2,6% in het aantal aankomsten.

Dinsdag 23 April 2013

Bron: Tourpress.nl 

Ski objecten kopen in Frankrijk

 Wij hebbn de beste knowhow

 

 

We horen graag van u !

Klik hier om uw gegevens achter te laten, of bel met 06 15 344 110.

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken