Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar in de Alpen

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw 2e huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

Voor al uw Ski en_Bergen en Meren objecten

Wij weten waar ze liggen in Oostenrijk en Zwitserland

Voor al u Ski en_ Bergen en Meren objecten

Wij weten waar ze liggen in Frankrijk en Italie

Seperator

Wie zijn wij

Bij Alpine Second Homes weten we wat er leeft. Dat kunnen we na ruim 10 jaar met een gerust hart zeggen. Al sinds 2007 zijn we actief. Daarnaast kunnen we ,,bogen'' op meer dan 35 jaar toeristische ervaring in de alpen. Door deze kennis en knowhow kunnen we u als beste van dienst zijn en staan we dicht bij onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Daardoor kunnen we u een persoonlijke een op een dienstverlening bieden. En juist bij de verkoop of de aankoop van uw chalet of appartement bepaalt die persoonlijke aanpak het verschil. In ons vak: het verschil vaak tussen duizenden of tienduizenden euro's en het juiste object of keuze van bestemming voor u op maat gezocht op de juiste plaats/bestemming.

Daarom mag u van ons rustig de hoogste maatstaven aanleggen als u een ,,Alpenmakelaar'' zoekt. Grote kans dat u bij ons uitkomt. U kunt bij Alpine Second Homes terecht voor woning-, taxaties, hypotheek bemiddeling, aan en/of verkoopadvies.

Uw alpine second homes team staat voor u klaar

We horen graag van u !

Klik hier om uw gegevens achter te laten, of bel met 06 15 344 110.

Inloggen

Inloggen op mijn Alpine Second Homes. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?